Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПредстои брак между България и Северна Македония, не

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПредстои брак между България и Северна Македония, не
Коментари Харесай

Политолог: Предстои брак между България и Северна Македония, не развод

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Предстои брак сред България и Северна Македония, не бракоразвод. Няма какво да се караме сега за изискванията на брака. Ако тръгнем да мерим историята обратно, ние нямаме измерител, ние сме сигурни в нашата си история, насреща имаме една нова страна, нова нация, в която сме уверени, че тя желае да вземе нещо от нашето. Обаче, това нашето, дето тя желае да го вземе, е обратно във времето, то няма и не може да бъде поправено, каквото и да споделят, който и да го споделя, от тази позиция. 

Така политологът Димитър Аврамов разяснява допустимо ли е да се затоплят връзките сред България и Северна Македония в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

Ако ние мислим, че това, което споделят македонците, не е вярно, постоянно би трябвало да се даваме сметка, че то просто не е по този начин. Ако погледнем на казуса от другаде, от Европейския съюз, от Германия, ще забележим друга позиция. Стабилност в Югоизточна Европа, Македония и Албания в Европейския съюз, или най-малко в Европейския съюз след 20 години, започване на договаряния непоклатимост и по този начин нататък. Трябва да си дадем сметка какво желаеме ние и да търсим прагматичен метод, тъй като в случай че реагираме прочувствено по въпросите за Македония, в никакъв случай нищо няма да решим. Ще сме си хем близки, хем далечни и по този начин нататък. И би трябвало да спрем по това, какви езици има, каква история има, ние би трябвало да знаем кои сме и мисля, че ние знаем кои сме. Да си познаем нашата история и да спрем да споделяме другите нации какво имат, какво нямат. След като приказват на някакъв език, значи могат да си го назовават както си желаят, сподели още Димитър Аврамов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР